Frödinge Mud Cake kostea suklaakakku laktoositon 400 g

Kostea suklaakakku

Laktoositon klassinen kostea Mud Cake, sopii niin jälkkäriksi kuin arkisempiin herkutteluhetkiin.

Sokeri, KANANMUNA, VEHNÄJAUHO, kasviöljyt (rapsi- ja palmuöljy), vähärasvainen kaakaojauhe, vesi, rypälesokeri, suola, VEHNÄTÄRKKELYS, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), perunatärkkelys, vanilliiniaromi, vanilja. Saattaa sisältää pieniä määriä MAITOA, PÄHKINÖITÄ ja MANTELIA.

Per 100 g Per annos 67 g RI* per annos 67 g
Energiaa 1550 kJ / 370 kcal 1038 kJ / 248 kcal 12 %
Rasvaa 10 g 6,7 g 10 %
josta
- tyydyttynyttä rasvaa 1,5 g 1 g 5 %
- kertatyydyttämätöntä rasvaa g g %
- monityydyttämätöntä rasvaa g g %
Hiilihydraattia 63 g 42,2 g 16 %
josta
- sokereita 37 g 24,8 g 28 %
Proteiinia 5 g 3,4 g 7 %
Suolaa 0,3 g 0,2 g 3 %

Huom! Tuotetiedot saattavat muuttua, tarkastathan tuotetiedot aina pakkauksesta.

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal)

Erityisruokavaliot:

  • Kasvisruokavalioon

Tuotteen ominaisuudet:

  • Laktoositon
  • Ei sisällä maitoa

Valmistusohje:
Poista kakku pakkauksesta. Sulata huoneenlämmössä 30 min tai jääkaapissa noin 1 h. Voidaan myös sulattaa mikrossa sulatusteholla noin 40 sek. Tarjoa kahvin kanssa tai jälkiruoaksi. Vinkki: Voit myös leikata kuumaan veteen kastetulla veitsellä jäisestä kakusta yksittäisen palan. Sulata kakkupalaa noin 15 min ja nauti. 6-8 annosta. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.

Säilytysohje:
Säilytys: Pakastimessa (-18 C tai kylmemmässä).

Valmistusmaa:
Ruotsi

Valmistajan nimi:
Orkla Foods Sverige AB

Kokeile myös näitä

Mud cake -tikut vadelmamelballa

Veikeä annos niin makean suklaaherkun kuin raikkaiden marjojenkin ystäville.

Mud cake -tikut vadelmamelballa

Ainekset

  • 1 Frödinge Mud cake
  • 400 gpakastevadelmia
  • tomusokeria
  • tarjoilulasit

Valmistusohje

  1. Soseuta sulatetut vadelmat sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi. Jos haluat tasaisemman kastikkeen niin voit siivilöidä kastikkeen.
  2. Lusikoi vadelmamelba tarjoilulaseihin, n 1-2 rkl/lasi.
  3. Leikkaa jäinen mud cake kakku 5 cm pituisiin tikkuihin.
  4. Laita mud cake tikut pakastimeen kunnes on tarjoilun aika.
  5. Kierrä mud cake tikut tomusokerissa ja aseta ne laseihin. Tarjoile heti.
Katso kaikki reseptit