Frödinge Mansikkakakku vähälaktoosinen 500 g

Mansikkatäytekakku vaniljakreemitäytteellä ja kermavaahdolla

Herkullinen mansikkakakku, vähälaktoosinen.

KERMA, vesi, mansikat 16 %, sokeri, KANANMUNA, VEHNÄJAUHO, kookosrasva, perunatärkkelys, glukoosi-fruktoosisiirappi, muunnettu perunatärkkelys, nostatusaine (dinatriumdifosfaatti, natriumkarbonaatti), rasvaton MAITOJAUHE, glukoosisiirappi, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, natriumsitraatti), sakeuttamisaineet (pektiini, johanneksenleipäpuujauhe), aroniatäysmehutiiviste, stabilointiaine (algiinihappo), MAITOPROTEIINI, seljanmarjatiiviste, suola, aromi, väri (betakaroteeni). Saattaa sisältää pieniä määriä PÄHKINÖITÄ ja MANTELIA.

Per 100 g Per annos 83 g RI* per annos 83 g
Energiaa 900 kJ / 210 kcal 747 kJ / 174 kcal 9 %
Rasvaa 12 g 10 g 14 %
josta
- tyydyttynyttä rasvaa 8 g 6,6 g 33 %
- kertatyydyttämätöntä rasvaa g g %
- monityydyttämätöntä rasvaa g g %
Hiilihydraattia 24 g 19,9 g 8 %
josta
- sokereita 16 g 13,3 g 15 %
Proteiinia 3 g 2,5 g 5 %
Suolaa 0,3 g 0,25 g 4 %
Laktoosia 0,7 g    

Huom! Tuotetiedot saattavat muuttua, tarkastathan tuotetiedot aina pakkauksesta.

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal)

Erityisruokavaliot:

  • Kasvisruokavalioon

Tuotteen ominaisuudet:

  • Vähälaktoosinen

Valmistusohje:
Poista kakku kartonkipakkauksesta. Sulata kakku muovikupu päällä huoneenlämmössä noin 3 h tai jääkaapissa noin 5 h. Tarjoa kahvin kanssa tai jälkiruoaksi. 6-8 annosta. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.

Säilytysohje:
Säilytys: Pakastimessa (-18 C tai kylmemmässä).

Valmistusmaa:
Ruotsi

Valmistajan nimi:
Orkla Foods Sverige AB