Frödinge Prinsessakakku 480 g

Marsipaanikuorrutteinen täytekakku vadelmilla ja kermavaahdolla

Klassinen prinsessakakku jo vuodesta 1948. Vähälaktoosinen.

KERMA, marsipaani 21 % (sokeri, MANTELI 24 %, glukoosisiirappi, maltodekstriini, vesi, inverttisokeri, värit kurkumiini ja E141), vesi, KANANMUNA, sokeri, VEHNÄJAUHO, vadelmat 2,5 %, glukoosisiirappi, nostatusaine (dinatriumdifosfaatti, natriumkarbonaatti), rypälesokeri, VEHNÄTÄRKKELYS, muunnettu perunatärkkelys, kasvirasva (kookos, rapsi, shea), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit, auringonkukkalesitiini), stabilointiaineet (algiinihappo, johanneksenleipäpuujauhe), vähärasvainen kaakaojauhe, MAITOPROTEIINI, sakeuttamisaine (pektiini), rasvaton MAITOJAUHE, luontainen vanilja-aromi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo, natriumsitraatti), suola. Saattaa sisältää pieniä määriä PÄHKINÖITÄ.

Per 100 g Per annos 80 g RI* per annos 80 g
Energiaa 1220 kJ / 280 kcal 976 kJ / 224 kcal 11 %
Rasvaa 13 g 10,4 g 15 %
josta
- tyydyttynyttä rasvaa 7 g 5,6 g 28 %
- kertatyydyttämätöntä rasvaa g g %
- monityydyttämätöntä rasvaa g g %
Hiilihydraattia 38 g 30,4 g 12 %
josta
- sokereita 27 g 21,6 g 24 %
Proteiinia 4 g 3,2 g 6 %
Suolaa 0,3 g 0,24 g 4 %
Laktoosia 1,0 g    

Huom! Tuotetiedot saattavat muuttua, tarkastathan tuotetiedot aina pakkauksesta.

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal)

Erityisruokavaliot:

  • Kasvisruokavalioon

Tuotteen ominaisuudet:

  • Vähälaktoosinen

Valmistusohje:
Poista kakku kartonkipakkauksesta. Sulata kakku muovikupu päällä huoneenlämmössä noin 3 h tai jääkaapissa noin 5 h. Tarjoa kahvin kanssa tai jälkiruoaksi. 6-8 annosta. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.

Säilytysohje:
Säilytys: Pakastimessa (-18 C tai kylmemmässä).

Pakkaustietoa:
Kotelo kartonkia, joka voidaan polttaa tai viedä kotelo- tai kartonkikierrätykseen.

Valmistusmaa:
Ruotsi

Valmistajan nimi:
Orkla Foods Sverige AB