Frödinge Vadelmakakku laktoositon 500 g

Vadelmatäytekakku vadelmatäytteellä ja laktoosittomalla kermavaahdolla

Hurmaava laktoositon vadelmaherkku.

Laktoositon KERMA, KANANMUNA, vadelma 11 %, vesi, sokeri, VEHNÄJAUHO, vadelmatäyte 8 % (vadelma, glukoosisiirappi, vesi, sokeri, muunnettu perunatärkkelys, happamuudensäätöaineet natriumsitraatti ja sitruunahappo, sakeuttamisaine pektiini, luontainen aromi), nostatusaine (dinatriumfosfaatti, natriumkarbonaatti), stabilointiaineet (karrageeni, algiinihappo, johanneksenleipäpuujauhe), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), laktaasientsyymi, happamuudensäätöaine (kalsiumsitraatti), MAITOPROTEIINI, väri (karmiini), luontainen vanilja-aromi. Saattaa sisältää pieniä määriä PÄHKINÖITÄ ja MANTELIA.

Per 100 g Per annos 83 g RI* per annos 83 g
Energiaa 950 kJ / 225 kcal 788 kJ / 187 kcal 9 %
Rasvaa 11 g 9,1 g 13 %
josta
- tyydyttynyttä rasvaa 6,5 g 5,4 g 27 %
- kertatyydyttämätöntä rasvaa g g %
- monityydyttämätöntä rasvaa g g %
Hiilihydraattia 30 g 24,9 g 10 %
josta
- sokereita 18 g 14,9 g 17 %
Proteiinia 3,0 g 2,5 g 5 %
Suolaa 0,04 g 0,03 g 1 %

Huom! Tuotetiedot saattavat muuttua, tarkastathan tuotetiedot aina pakkauksesta.

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal)

Tuotteen ominaisuudet:

  • Laktoositon

Valmistusohje:
Poista kakku kartonkipakkauksesta. Sulata kakku muovikupu päällä huoneenlämmössä noin 3½ h tai jääkaapissa noin 5 h. Tarjoa kahvin kanssa tai jälkiruoaksi. 6–8 annosta. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.

Säilytysohje:
Säilytys: Pakastimessa (-18 C tai kylmemmässä).

Valmistusmaa:
Ruotsi

Valmistajan nimi:
Orkla Foods Sverige AB