Frödinge Mansikkakakku 1250 g

Mansikkatäytekakku vaniljakreemitäytteellä ja kermavaahdolla

Muhkean herkullisesta Frödinge® mansikkakakusta riittää tarjottavaa useammalle. Mehevän kakkupohjan täytteenä on maukasta vaniljakreemiä ja kermavaahtoa. Kakun päällä on raikkaita mansikoita ja reunat on koristeltu juhlavasti kermavaahtopursotuksin. Frödinge mansikkakakku on helppo ja nopea kahvipöydän tarjottava, joka on sellaisenaan käyttövalmis: poista vain pakkaus ja sulata huoneenlämmössä muovikupu päällä noin 5 h tai jääkaapissa noin 8 h. Kakusta tulee noin 16-18 annosta. –

Per 100 g Per serving 15 g RI* per serving 15 g
Energiaa
900 kJ / 220 kcal
Rasvaa
12 g
– josta tyydyttynyttä rasvaa
8 g
Hiilihydraattia
26 g
– josta sokereita
16 g
Proteiini
3 g
Suolaa
0,3 g
KERMA, vesi, mansikat 18 %, sokeri, KANANMUNA, VEHNÄJAUHO, kasvirasva (kookos), glukoosi-fruktoosisiirappi, perunatärkkelys, nostatusaine (dinatriumdifosfaatti, natriumkarbonaatti), rasvaton MAITOJAUHE, glukoosisiirappi, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, natriumsitraatti), sakeuttamisaineet (pektiini, johanneksenleipäpuujauhe), aroniatäysmehutiiviste, stabilointiaine (algiinihappo), MAITOPROTEIINI, seljamarjatiiviste, suola, luontainen aromi, väri (betakaroteeni). Saattaa sisältää pieniä määriä PÄHKINÄÄ.

Kasvisruokavalioon

Ei sisällä maapähkinää

Ei sisällä soijaa

Ei sisällä selleriä

Ei sisällä seesaminsiemeniä

Ei sisällä rikkidioksidia ja sulfiitteja

Ei sisällä lupiinia

Ei sisällä nilviäisiä

Ei sisällä äyriäisiä

Ei sisällä kalaa

Ei sisällä sinappia

Valmistusmaa: Ruotsi
Per 100 g Per serving 15 g RI* per serving 15 g
Energiaa
900 kJ / 220 kcal
Rasvaa
12 g
- josta tyydyttynyttä rasvaa
8 g
Hiilihydraattia
26 g
- josta sokereita
16 g
Proteiini
3 g
Suolaa
0,3 g
Per 100 g Per serving 15 g RI* per serving 15 g
Energiaa
900 kJ / 220 kcal
Rasvaa
12 g
- josta tyydyttynyttä rasvaa
8 g
Hiilihydraattia
26 g
- josta sokereita
16 g
Proteiini
3 g
Suolaa
0,3 g