Vinkit

Vinkit

Yksi Frödinge-kakkujen parhaita puolia on se, että niitä voi stailata ja tuunata oman mielensä mukaan: sesongin mukaan, tilaisuuden mukaan tai ihan ilman erityistä syytä. Vain siksi, että se on kivaa, ja tulos palkitsee. Erityisesti Frödingen mutakakku on tuunaajien suosiossa. Tässä parhaat vinkit!

Kakkustailaus: Tähti

Tarvitset yhden (tai useamman!) Frödingen mutakakun. Leikkaa ohuehkosta pahvista tai tukevasta paperista haluamasi muotoisia ja kokoisia tähtiä. Pahvipakkaus sopii tähän mainiosti. Videovinkissä tähtiä on yksi iso päällä ja pienempiä reunoilla.

Kaada tomusokeria siivilään ja kuorruta kakun pinta ohuella kerroksella tasaiseksi koputtelemalla siivilän reunaa varovasti. Kakussa on valmiiksi tomusokeripinta, mutta se voi pakkauselämän jäljiltä vaatia viimeistelyä.

Asettele tähdet kakun pintaan ja reunoille. Kaada kaakaojauhetta (oikeaa, vahvaa kaakaota) siivilään ja sirottele sitä tasaisesti tähtien ympärille.

Poista pahvi-/paperitähdet ja viimeistele kakku haluamasi värisillä ja muotoisilla koristerakeilla.

Kakkustailaus: Sydän

Ystävänpäiväksi, tapaamispäivän kunniaksi, hääpäivänä, ystävien kakkukesteille… Frödingen mutakakku on nopeasti ja helposti tuunattavissa sydämelliseksi!

Ota kakku pakastimesta sulamaan. Leikkaa pahvipakkauksen kanteen sydän. Aseta pakkaus (ja sydän) toivomaasi kohtaan kakkua: keskelle tai johonkin reunaan.

Sirottele sydämenmuotoisia koristeita aukon kohdalle. Laita kakku tarjolle.

Kakkustailaus: Pitsi

Perinteinen pitsireunainen kakkupaperi, kaakaojauhe ja tomusokeri: tällä yhdistelmällä kaunistuu Frödingen mutakakku!

Ota kakku sulamaan n. puoleksi tunniksi ja parantele niin halutessasi kakun tomusokeripintaa. Leikkaa kakkupaperista sen pitsinen reuna. Asettele pitsinauhat kakun päälle haluamaasi muotoon – esimerkiksi ristiin, kuten videolla.

Sirottele päälle kaakaojauhetta pienellä siivilällä sen reunaa varovasti koputellen. Koristele esimerkiksi mansikalla. Nauti!