Frödinge Vadelmakakku laktoositon 500 g

Vadelmatäytekakku vadelmatäytteellä ja laktoosittomalla kermavaahdolla

Raikkaan herkullinen Frödinge® vadelmakakku on kahvipöydän kruunu! Sen kakkupohjaa mehevöittää marjaisa vadelmatäyte ja kermavaahto. Päällä on runsaasti raikkaita vadelmia ja reunat on koristeltu vaniljaisella kermavaahtopursotuksella. Kaikki tämä laktoosittomana. Frödinge vadelmakakku sopii jälkiruoaksi tai kahvipöydän tarjottavaksi niin arkeen kuin juhlaan. Pakastekakku on sellaisenaan käyttövalmis: poista vain kartonkipakkaus ja sulata muovikupu päällä noin 3,5 h huoneenlämmössä tai 5 h jääkaapissa ja nauti. Kakusta tulee noin 6-8 annosta. –

Per 100 g Per serving 15 g RI* per serving 15 g
Energiaa
950 kJ / 225 kcal
Rasvaa
11 g
– josta tyydyttynyttä rasvaa
6,5 g
Hiilihydraattia
30 g
– josta sokereita
18 g
Proteiini
3 g
Suolaa
0,04 g
Laktoosi: <0,01 g / 100 g
Laktoositon KERMA, KANANMUNA, vadelma 11 %, vesi, sokeri, VEHNÄJAUHO, vadelmatäyte 8 % (vadelma, glukoosisiirappi, vesi, sokeri, muunnettu perunatärkkelys, happamuudensäätöaineet (natriumsitraatti ja sitruunahappo), sakeuttamisaine (pektiini), luontainen aromi), nostatusaine (dinatriumfosfaatti, natriumkarbonaatti), stabilointiaineet (karrageeni, algiinihappo, johanneksenleipäpuujauhe), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), laktaasientsyymi, happamuudensäätöaine (kalsiumsitraatti), MAITOPROTEIINI, värit (E160 b, E163), luontainen vanilja-aromi. Saattaa sisältää pieniä määriä PÄHKINÖITÄ ja MANTELIA.

Laktoositon

Kasvisruokavalioon

Saattaa sisältää pähkinöitä

Sisältää gluteenia sisältäviä viljoja

Sisältää kananmunaa

Sisältää maitoa

Sisältää vehnää

Saattaa sisältää manteleita

Valmistusmaa: Ruotsi
Per 100 g Per serving 15 g RI* per serving 15 g
Energiaa
950 kJ / 225 kcal
Rasvaa
11 g
– josta tyydyttynyttä rasvaa
6,5 g
Hiilihydraattia
30 g
– josta sokereita
18 g
Proteiini
3 g
Suolaa
0,04 g
Per 100 g Per serving 15 g RI* per serving 15 g
Energiaa
950 kJ / 225 kcal
Rasvaa
11 g
– josta tyydyttynyttä rasvaa
6,5 g
Hiilihydraattia
30 g
– josta sokereita
18 g
Proteiini
3 g
Suolaa
0,04 g
Laktoosi: <0,01 g / 100 g